Dostava

Dostava blaga

Blago, naročeno v spletni trgovini www.danzacaj.si gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, običajno še isti dan oziroma najkasneje v 2 delovnih dneh po potrditvi naročila. Potrditev naročila prejmete na e-mail naslov, ki ste ga navedli ob registraciji.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Običajno je to paketna dostava GLS ali Pošte Slovenije, kar pomeni, da lahko dostavo pričakujete že naslednji dan (dostava v Sloveniji). Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti ali GLS prevzemnem mestu (pri tem določene dostavne službe zaračunavajo dodatne stroške vročanja).

Slovenija

Znotraj Slovenije je poštnina brezplačna za nakupe nad 40,00 €. Za nakupe pod to vrednostjo pa dostavo zaračunavamo in sicer 4,00 €/paket.

Izven Slovenije

Država
Cena
Čas prenosa
Brezplačna dostava
za naročila nad
Italija, Avstrija, Nemčija, Nizozemska, Hrvaška
8,00 €
2-6 dni
100 €
Druge EU države*
15,00 €
3-8 dni
150 €
Druge EU države**
25,00 €
3-8 dni
250 €
Druge države***
40,00 €
6-12 dni
500 €
*
Luksemburg, Danska, Belgija, Francija, Gibraltar, Češka, Slovaška, Madžarska, Poljska, Velika Britanija
**
Norveška, Bolgarija, Andora, Guernsey, Finska, Španija, Švedska, Švica, Grčija, Portugalska, Malta, Monako, San Marino, Vatikan, Črna gora, Litva, Estonija, Irska, Jersey, Latvija, Lihtenštajn, Ciper, Romunija, Turčija, Srbija, Bosna in Hercegovina, Albanija, Gruzija, Severna Makedonija, Kanarski otoki
***
Združene države Amerike, Kanada, Islandija

Čas prenosa je čas v delovnih dneh, ki ga paketna služba potrebuje za prenos pošiljke. Naročeno blago bo poslano z GLS ali Pošto Slovenija. V povezavi z izbranim načinom plačila pa lahko nastanejo še dodatni stroški transferja denarja, ki jih navajamo v nadaljevanju. Strošek transferja denarja krije kupec sam in to direktno dostavni ali finančni ustanovi.

Plačilo po povzetju:

Blago vam bo poslano po povzetju. Ob prejemu je potrebno plačati vrednost naročenega blaga skupaj z morebitno poštnino in stroškom »plačila blaga z odkupnino« skladno s veljavnim cenikom dostavne službe (GLS, Pošta Slovenije,…), saj je to njihov strošek. V tem primeru morate biti ob prevzemu osebno prisotni saj je možno plačilo z gotovino oz. pri določenih dostavnih službah tudi s plačilno kartico.

Znesek poštnine v skladu z zgoraj navedenim cenikom.

Z nakazilom na račun:

Pri izbiri tovrstnega plačila boste avtomatsko prejeli ponudbo/predračun na elektronski naslov, ki ste ga ob vašem naročilu navedli. Pri tem je potrebno poravnati vrednost naročenega blaga skupaj z morebitno poštnino. Banka pa vas bo kot običajno bremenila za stroške bančne transakcije v skladu z njeno trenutno veljavno tarifo. Po prejetju vašega plačila na naš TRR sledi dobava v dogovorjenem roku. Znesek poštnine v skladu z zgoraj navedenim cenikom.

Imetniki PayPal računa

Lahko plačajo naročeno blago s sredstvi, ki jih ima na računu v skladu s pravili PayPal poslovanja. Pri tem je potrebno poravnati vrednost naročenega blaga skupaj z morebitno poštnino.

Znesek poštnine v skladu z zgoraj navedenim cenikom.

S plačilno kartico:

Nakup s plačilnimi karticami se izvede preko banke v skladu z njihovimi pravili poslovanja. Pri tem je potrebno poravnati vrednost naročenega blaga skupaj z morebitno poštnino.

Znesek poštnine v skladu z zgoraj navedenim cenikom.

OSEBNI PREVZEM v poslovalnici

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovni enoti Čajnica in kavarna DNEVNA, Ulica Gradnikove brigade 7, 5000 Nova Gorica, kjer pa stroškov dostave ni.

V kolikor je naročeno blago na zalogi v poslovalnici Nova Gorica in so vsi pogoji za prevzem izpolnjeni (plačilo) je prevzem možen že isti dan. V obratnem primeru pa boste obvestilo za prevzem prejeli na vaš e-mail. Plačilo je možno direktno v poslovalnici z gotovino ali plačilnimi karticami oz. predhodno preko TRR, plačilne kartice ali PayPal-a.

Istočasno pa si boste v naši trgovini lahko pregledali in morebiti izbrali kaj iz ostale ponudbe izven programa spletne trgovine.

BOGATA PONUDBA ČAJEV

Največja izbira na enem mestu

HITRA DOSTAVA

Hitra dostava med delovniki

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad 40 €

VARNO PLAČEVANJE

Možnost različnih načinov plačil

Novičke

Dobrodošli!

Dobrodošli!

Pozdravljeni na naši novi spletni trgovini, ki je plod zagnane mlade ekipe iz Nove Gorice. Naša pot se je začela pred 5. leti z odprtjem...