Pozdravljeni na naši novi spletni trgovini, ki je plod zagnane mlade ekipe iz Nove Gorice.

Naša pot se je začela pred 5. leti z odprtjem čajnice in kavarne DNEVNA v centru Nove Gorice.

Zelo hitro po odprtju smo z našo mladostno energijo in ponudbo postali sinonim za uspeh in prepoznavnost v Novi Gorici in širši okolici. Naša ekipa je mlada, polna navdiha in strasti do okusov, ki jih prinaša svet čajev in kave. 

V naši trgovinici boste našli najboljše čaje, od klasičnih črnih in zelenih, do razburljivih sadnih in eksotičnih matcha čajev. V ponudbi imamo tudi pester čajni pribor, ki vam bo pomagal ustvariti popolno čajno izkušnjo. 

Z veseljem vam predstavljamo našo čajno oazo na spletu, kjer boste lahko odkrili čudoviti svet čajev in čajnega pribora. Naša strast do okusov in naša predanost visokokakovostnim izdelkom sta nas pripeljali do tega trenutka, in zdaj vam lahko ponudimo najboljše, kar svet čajev ima za ponuditi.

V naši spletni trgovini boste našli široko paleto čajev, ki jih izbiramo s posebno pozornostjo do kakovosti in okusov. Ne glede na to, ali ste ljubitelj klasičnih črnih čajev, se navdušujete nad zelenimi čaji ali pa iščete eksotične in sadne arome, vam bomo ponudili vrhunski izbor.

Verjamemo, da je priprava čaja umetnost zato boste v naši trgovini našli vse kar je potrebno za pripravo popolne skodelice čaja.

Naša ekipa je tukaj, da vam z veseljem pomaga pri izbiri in odgovori na vsa vaša vprašanja o čajih. 

Pridružite se nam na tej čajni poti in pustite, da skupaj odkrivamo nove okuse, vonje in doživetja.

Naj bo vsak dan poseben s skodelico okusnega čaja iz naše spletne trgovine. 

Hvala, ker ste del naše zgodbe.